Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję zespołu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Otóż poszukuję zespołu do zrobienia gry RTS (Coś ala plemiona czy travian) gra jest w 85% skończona zostały zmiany kosmetyczne :)

Każda osoba która w jakiś sposób pomoże zostanie nagrodzona $$ + Imię czy nick na stronie (czyt autor)

Wszyscy zainteresowani niech złożą podania w tym temacie. Oto wzór:

***************************************************************************************************************************************

Imię:

Doświadczenie:

Znane języki (php...) :

Dyspozycja czasem:

***************************************************************************************************************************************

Więcej informacji dam osobą , które przejdą ,,eliminacje"

Obowiązkowe GG !

Myślę , że to będzie duży projekt z podziałem pieniężnym.

Najbardziej poszukuje ludzi którzy potrafią coś w programach graficznych logo itd :)

Opublikowano

Gra w 85% zrobiona ? I zostały tylko zmiany kosmetyczne ? Tak mi to trochę śmierdzi ,ale człowieku nie pchaj się w to bo się nie opłaca. Ja stworzyłem taką grę, ma 3 dni :

http://wov.exone-web.pl/ (pisane od 0)

@Edit - a zrozumiałem co napisałeś. No i myślisz ,że ktoś gotowy silnik będzie ci pomagał edytować w grafice ?

Opublikowano

3 dni ? Gotowy silnik z forum ;) silnik pisal jakis user po czym udostepnil go zakodowanego ... pisalem ze potrzebuje opini nie .. zostala tylko grafika do zmiany.. wiec prosze nie pisz .. w tym temacie wiecej ;)

Opublikowano

Adif12 jeśli cie dobrze zrozumiałem to ty myślisz że kongo pobrał gotowca :P

To przypatrz się kto udostępnił ten silnik zakodowany...

Gra jest skończona czy 85%? Trochę niejednoznacznie to napisałeś.

logo.png

Opublikowano

Fail!

W tym momencie moge powiedziec ci ze silnik jest z gvw. Chcesz rozwiac moje przypuszczenia? Daj link do calej wersji i zobacze czy napewno jest z gvw jak nie to zedytuje tego posta !

Ps Jesli nie gvw to gvwpodobny tak jak lochy.tk i myths (to nie jest reklama silnik sie tak nazywa) ;)

Opublikowano

Adif masz racje takiego silnika bym nie zrobił, to są doswiadczeni programisci wiec duzo wiedza.

Wracajac do mojej prosby o liink do strony, czego nie podasz linku? Boisz sie ze rozkminie ze to gvw?

Moim zdaniem sam bys tego nie napisal dlatego ze nie dawal bys ludziom w 85% ukonczonego silnika.

Piszesz ze 15% to grafika tak? A ty potrzebujesz zespolu -,-

Moze i bym doszedl ale na gvw predzej czy pozniej ktos ci zhakuje twoja gierke ;D

Opublikowano

boze czy ja nie mowie ze nie jest to utopia? jest to wszystko na localu ...

prawie all bledy sa zalatane :P to znaczy bezpieczenstwo kolego :)

Piszesz ze 15% to grafika tak? A ty potrzebujesz zespolu -,-

potrzebuje 3 osob

1-Grafik

2-Administrator gry

3-Administrator forum

Opublikowano

Adif odnoś się z odpowiednim tonem do niektórych osób bo po pierwsze znają się lepiej niż ty a po 2 to ty potrzebujesz Teamu a nie oni. Jak narazie widzę , że próbowałeś stworzyć Xnove. Niby spoko ale ewidentnie zerżnąłeś z mojej gry spolszczenie do dodatków. Masz na koncie jeszcze pare niewypałów więc nie rządź tak tutaj.

@TOPIC

Bardzo podoba mi się wstępna wersja gry. Oby tak dalej ale podszlifuj się jeszcze bo na innym forum sadzisz takie pytania jak...

Także panowie! Wszystkie spory na PW bo mnie cholera bierze jak wchodzę na temat , w którym ten mówi jedno a tamten na niego wyskakuje itp.

@Adif12

To jest dział tworzenia WŁASNEJ gry www a nie... jakiś mutantów. Przerób kod w 70% i w całości grafikę to mogę refleksyjnie pomyśleć jak to źle , że się wypowiedziałem.

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

poza tym kolego spolszczenie dostałem od twojego murzynka smile.gif bo pomagałem wam spolszczyć xnove błędy typu atakój , stwuż

wiec wiesz smile.gif rowniez tworzylem spolszczenie dla ogameza kolego smile.gif

znalazl sie wielki mistrz :P kupujac dodatki za $$ :) od 5 dolarow w gore

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Imię:Maciej

Doświadczenie:Spore :) Większe chyba od was ;D

Znane języki: PHP,html (do waszej gry to starczy) ;)

Dyspozycja czasem:We wakacje full czasu,od września słabiutko bo tylko w weekendy.

Aby zobaczyć opis kliknij Spoilera !!

Życie to bułka z dżemem, jak coś nie pasi to robisz nową.

Nazywam się...

GhostE

Elitarny członek do spraw specjalnych.

S.Z.K.O.Ł.A - SPECJALNY ZAKŁAD KARNO - OPIEKUŃCZY ŁĄCZĄCY ANALFABETÓW

Szkoła to też CS.

Dyrektor - HeadAdmin

Nauczyciel - Admin

Uczniowie - Gracze

Ściągi - Cheaty

Klasy - Serwery

Dzwonek - zmiana mapy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...